Κλείστε Ραντεβού

Είμαστε μια πρότυπη αλυσίδα καταστημάτων εμπορίας και επισκευής ελαστικών που διαθέτει τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό αλλά και την απαραίτητη τεχνογνωσία για να την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, προς τους πελατών της εταιρίας μας.


Το τμήμα τεχνικής εξυπηρέτησης εφαρμόζει αυστηρότατα ποιοτικά πρότυπα και διαδικασίες για να διασφαλίσει ένα άριστο επίπεδο υπηρεσιών και ικανοποίηση στον πελάτη μας. Επιλέξτε την εργασία που θέλετε, και κλείστε το ραντεβού σας τώρα!


Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.


Προσωπικά ΣτοιχείαΕταιρικά ΣτοιχείαΓενικά
Συναινώ στην επεξεργασία (συλλογή, καταχώρηση, οργάνωση, καταγραφή, διάρθρωση, προσαρμογή, ανάκτηση, αναζήτηση πληροφοριών, αποθήκευση, επεξεργασία, διατήρηση, συσχέτιση ή συνδυασμός, συμπλήρωση, αλλαγή, διόρθωση, διαγραφή) των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων 679/2016/ΕΕ, τα οποία σας παραχωρώ ανωτέρω προς επεξεργασία και χρήση στην έκταση και για το σκοπό που αναφέρω με το αίτημά μου και με στόχο την εξυπηρέτησή μου. Επίσης, έχω λάβει γνώση ότι οι πληροφορίες μου και τα προσωπικά δεδομένα μου που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία για το σκοπό της μεταξύ μας επικοινωνίας και συναινώ ανεπιφύλακτα να τηρείται αρχείο της αλληλογραφίας μας και των προσωπικών δεδομένων μου στην εταιρεία σας έχοντας λάβει γνώση της Πολιτικής Απορρήτου της εταιρείας σας.