; Αναρτήσεις
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω της πανδημίας (covid 19) και του μεγάλου φόρτου παραγγελιών παρατηρούνται ελλείψεις προϊόντων.
Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν από κάθε σας συναλλαγή στο τηλέφωνο 210-4207900

Αναρτήσεις

 

 

BILSTEIN 


Η εταιρεία Bilstein ιδρύθηκε το 1873. Το 1954 οι μηχανικοί της άρχισαν να εξελίσσουν το προϊόν που επρόκειτο να κάνει το όνομα Bilstein διάσημο στον κόσμο του αυτοκινήτου: Τον πρώτο σε επίπεδο παραγωγής μονοκύλινδρο αποσβεστήρα (αμορτισέρ) αερίου που δημιούργησε επανάσταση στην τεχνολογία των αναρτήσεων παρέχοντας εντυπωσιακά χαρακτηριστικά ασφάλειας και άνεσης. Τοποθετήθηκε στον στάνταρ εξοπλισμό των αυτοκινήτων Mercedes-Benz για πρώτη φορά το 1957. Από τότε η Bilstein έχει γίνει συνώνυμο των καλύτερων αμορτισέρ αερίου. Σήμερα τα προϊόντα Bilstein αποτελούν μέρος της τεράστιας γκάμας προϊόντων που προμηθεύει η ThyssenKrupp στις αυτοκινητοβιομηχανίες.

 

                                                                                         

 

MONROE


Η MONROE ανήκει στον όμιλο της TENNECO AUTOMOTIVE ,του κορυφαίου κατασκευαστή συστημάτων ανάρτησης παγκοσμίως.
Σε συνεργασία με τους καλύτερους κατασκευαστές οχημάτων η Monroe , αναπτύσσει συστήματα ανάρτησης με έμφαση στην άνεση και  στην ασφάλεια των σύγχρονων οχημάτων. Η MONROE ,με τις σειρές αμορτισέρ REFLEX,ORIGINAL ΚΑΙ ADVENTURE προσφέρει προϊόντα προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις του κάθε οχήματος και οδηγού. Η Monroe Racing είναι χορηγός του παγκοσμίου πρωταθλήματος WTCC, αντλώντας από τους αγώνες  σημαντικές πληροφορίες για την εξέλιξη των προϊόντων που απευθύνονται στο Aftermarket.

 

                                                                               

 

KYB ( Kayaba)

Για σχεδόν έναν αιώνα η Kayaba (KYB) έχει ειδικευτεί σε υδραυλικά συστήματα, με τεχνολογία που χρησιμοποιείται ευρέως στην αεροναυπηγική, τις σιδηροδρομικές και τις θαλάσσιες βιομηχανίες.
Η KYB είναι η κορυφαία εταιρεία της Ιαπωνίας στα υδραυλικά. Από τα 15 εργοστάσια της στην Ασία, την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες, η KYB έχει ετήσια παραγωγική ικανότητα περισσότερα από 75 εκατομμύρια αμορτισέρ. Η KYB έχει το μεγαλύτερο εργοστάσιο αμορτισέρ στον κόσμο (στο Γκιφού της Ιαπωνίας), με χωρητικότητα πάνω από 50 εκατομμύρια τεμάχια. Είναι σε μεγάλο βαθμό αυτοματοποιημένη και μπορεί να αλλάξει από την παραγωγή ενός στύλου σε έναν άλλο σε 15 δευτερόλεπτα.  
Η KYB παρέχει ανώτερης ποιότητας προϊόντα σε όλους τους πελάτες της σε ολόκληρο τον κόσμο, σε διάφορους κλάδους. Αυτό αναγνωρίζεται από το σλόγκαν της εταιρείας, "Η ακρίβειά μας, το Πλεονέκτημά σας". Η KYB ποτέ δεν θα θέσει σε κίνδυνο την ποιότητα των προϊόντων της. Όλα τα εργοστάσια της KYB έχουν πιστοποιηθεί με ISO9001, ISO14001 και QS9000.

 

                                                                            

 

Sachs

Η SACHS παράγει αμορτισέρ πρώτης τοποθέτησης για τα περισσότερα γερμανικά εργοστάσια αυτοκινήτου. Δεν είναι τυχαίο ότι η BMW, η MERCEDES, η OPEL και η FORD εμπιστεύονται την SACHS για τα μοντέλα τους.
Η αξεπέραστη γερμανική τεχνολογία σε συνδιασμό με τα υλικά υψηλών προδιαγραφών εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα κατασκευής.

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.