; Τρόποι Αποστολής - Παράδοσης
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω της πανδημίας (covid 19) και του μεγάλου φόρτου παραγγελιών παρατηρούνται ελλείψεις προϊόντων.
Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν από κάθε σας συναλλαγή στο τηλέφωνο 210-4207900

Τρόποι Αποστολής - Παράδοσης

Τρόποι Αποστολής

 

Η αποστολή προιόντων ΕΝΤΟΣ Νομού Αττικής είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για αποστολές ΕΚΤΟΣ Νομού Αττικής. Τα μεταφορικά έξοδα τα επιβαρύνεται ο καταναλωτής και είναι 3,50€ ανα τεμάχιο.

 

Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους αποστολής:

 

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ 

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και την επιβεβαίωση της πληρωμής σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να σας αναφέρουμε τις λεπτομέρειες σχετικά με την παράδοση των προιόντων.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ (Δωρεάν)

Για να παραλάβετε τα προϊόντα στο κατάστημά μας χωρίς χρέωση θα πρέπει να μας έχετε ενημερώσει για την ημερομηνία παραλαβής και να έχετε εκτυπώσει την απόδειξη της παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Λίστα με τα καταστήματα μας:

  • Πειραιάς, Λεωφόρος Αθηνών – Πειραιώς 93 Τηλ: +30 210 4207900

  • Ν. Ηράκλειο, Λ. Ηρακλείου 373 & Μυστρά 1 Τηλ: +30 210 2822272

  • Χαλάνδρι, Λεωφόρος Πεντέλης 83 Τηλ: +30 210 6801540

  • Άγιος Στέφανος, Οδός Χελμού και Τραπεζούντος Τηλ: +30 210 6215660

 

Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΛΟΓΟΥΣ:

 

• Το Προϊόν που Παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο. Σε Σπάνιες περιπτώσεις, όπου ο προμηθευτής ξαφνικά και απροειδοποίητα, ανακοινώνει ότι καταργεί το προϊόν.

• Σε Περιόδους Ακραίων καιρικών φαινομένων, ή απεργιών, καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και την παράδοση της παραγγελίας σας.

• Σε Περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), επικοινωνία μαζί σας ( σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας είτε σε σχέση με το προϊόν , είτε σε σχέση με την πληρωμή του) π.χ επειδή τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά.